23948sdkhjf

Hattesen-bidrag kan nu sendes på giro

Folk uden mulighed for at komme til Padborg og støtte indsamlingen til Ib Hattesens familie kan nu sende et beløb til giro 1199 299 1527.

Flere læsere af Lastbil Magasinets hjemmeside har henvendt sig for at høre, om det ikke er muligt at støtte indsamlingen til eksportchauffør Ib Hattesens familie, hvis bidragsyderne ikke har mulighed for at komme til Padborg, hvor der er indsamlingsbøsser hos IDS og på Transitgården.

En læser ved navn Lotte Rasmussen skriver blandt andet i en e.mail:

»Er der er gironummer, som kan bruges til indsamlingen til Ib Hattesens kone. Det kan tænkes, at der er andre, som sidder hjemme og følger med i, hvad der sker og kunne tænke sig at give en skærv, men som bare ikke kan komme til Padborg. Man ved jo aldrig, om man selv kan komme i den situation, når man har en mand, der tuller sydpå.«

Med på idéen

Ib Hattesens kollega hos vognmand Jan Funder, Hvidovre, var straks med på ideen.

»Interesserede kan bare indsende penge på gironummer 1199 299 1527 mærket Hattesen, så skal jeg nok sørge for, at familien får pengene,« siger Kent Kjær.

Han var også blandt idémændene til indsamlingen de to steder i Padborg, og han glæder sig over, at der er interesserede bidragydere andre steder fra i landet.

I dag er det 40 dage siden, Ib Hattesen forsvandt under en tur til Polen. Det sidste sikre livstegn fra eksportchaufføren var, da han snakkede med sin vognmand 25. september ved 19-tiden om aftenen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062