23948sdkhjf

Styrelsen har svaret i Andresen-sagen

Kontorchef Carsten Falk Hansen er lidt forundret over en udtalelse fra DTL´s formand.

»Jeg blev lidt forundret, da jeg på Lastbil Magasinets hjemmeside (24. oktober red.) læste, at DTL ikke havde hørt fra Færdselsstyrelsen. Det er ikke korrekt. Vi modtog en forespørgsel fra Michael Svane 20. september, og jeg svarede 27. september,« fortæller kontorchef Carsten Falk Hansen, Færdselsstyrelsen.

På hjemmesiden 24. oktober efterlyste formand Kaj Nielsen, DTL, en reaktion fra styrelsen i anledning af Padborg-firmaet Andreas Andresens brug af russere til ulovlig cabotagekørsel:

»Vi venter på, at Færdselsstyrelsen skal udtale sig. I styrelsen må man være voksne nok til at sige, hvad man vil gøre ved tingene,« udtalte formanden.

Sendte svar 27. september

»I konkrete, verserende sager har vi tavshedspligt over for både pressen og DTL, derfor er svaret generelt,« forklarer Carsten Falk Hansen.

Kontorchefen fortæller også, at han har ladt DTL vide, at styrelsen ved den slags henvendelser i hvert enkelt tilfælde foretager en vurdering af, om der er grundlag for at rejse tiltale for medvirkeansvar ud fra politiets indsendte rapporter om forseelsen.

Er det tilfældet, bliver det politiet, der på Færdselsstyrelsens anmodning rejser tiltalen. Carsten Falk Hansen vil på grund af sin tavshedspligt i verserende sager ikke røbe, om det sker i Andreas Andresens tilfælde.

Foreløbigt svar

Ordførende direktør Michael Svane bekræfter, at DTL modtog et brev fra Carsten Falk Hansen dateret 27. september.

»Men jeg betragter det som et foreløbigt svar. Brevet er holdt i generelle vendinger. Jeg kan desuden bekræfte, at DTL 20. september sendte en anmodning til Færdselsstyrelsen om at undersøge medvirkeansvaret i sagen,« forklarer Michael Svane. Når det er sket, forventer DTL ifølge direktøren at få et mere konkret svar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109