23948sdkhjf

Sønderbydrengen er igen aktiv

Arne Kristiansen lufter sit visitkort med Danske Fragtmænds logo via direktørjobbet hos VS Logistik ApS. Formanden for fragtmændene lægger afstand.

»Hvis det er et problem, at Danske Fragtmænds logo er på Arne Kristiansens visitkort, så piller vi det af. Vi er faktisk i gang med at få trykt nye,« siger direktør Jørn Gregersen Grove.

1. september 1997 stiftede han selskabet VS Logistik ApS på adressen Søren Frichs Vej 51 i Åbyhøj sammen med direktør Arne Kristiansen - også kendt som Sønderbydrengen.

58-årige Arne Kristiansen har en lang række af lukkede selskaber bag sig inden for transportbranchen, hvor han startede som vognmand som 15-årig i 1957.

»Jeg ved godt, at der var en masse snak om Arne Kristiansen, men jeg hører til den yngre årgang, og jeg har ikke noget imod at være i stue med ham, og det har vore kunder heller ikke,« siger Jørn Gregersen Grove.

Fragtmandslogo

Lastbil Magasinet fik tilsendt Arne Kristiansens visitkort, der udover navnet VS Logistik ApS også bærer Danske Fragtmænds logo samt Kristiansens privatadresse og telefonnumre hjemme på Aarhusvej i Tirstrup.

»Falsk varebetegnelse« kalder formanden for fragtmændene brugen af logoet: »Vi har ikke noget med Arne Kristiansen at gøre,« forklarer formand Frank Nørgaard, Danske Fragtmænd.

Seriøst firma

Jørn Gregersen Grove vil ikke kommentere på Sønderbydrengens noget blakkede rygte.

»Hvis det er korrekt, alt det der fortælles, så har han åbenbart forbedret sig. Det har folk Gudskelov ret til, og vi føler os som meget seriøse folk. Vi driver en forretning uden kassekredit og med en årlig omsætning på fem til ti millioner kroner,« siger han.

VS Logistik betjener især to store kunder, og ifølge Jørn Gregersen Grove er de tilfredse med at gøre forretninger med Arne Kristiansen.

Direktør i konens firma

Det er ikke bare i VS Logistik, at Sønderbydrengen er på banen igen.

Arne Kristiansens kone Jette Ørnfeldt Kristiansen med adresse i San Remo i Italien stiftede 18. august i år selskabet Jette Kristiansen ApS med en kapital på 125.000 kroner.

Ledelsen af selskabet bliver i familien, for det er nemlig Arne Kristiansen, som er udnævnt til direktør. Selskabet tegnes alene af direktøren.

Jette Kristiansen ApS har til formål at drive handel og investering med fast ejendom og anden beslægtet virksomhed efter direktionens skøn.

Mange titler

Udover at være direktør i VS Logistik ApS sidder Jørn Gregersen Grove som direktør og bestyrelsesmedlem i en række firmaer og sammenslutninger.

Han er direktør i firmaet Viktor Sørensen Eftf. A/S, Århus, som ifølge Danske Fragtmænds register kører med 24 biler for DF.

Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er han desuden bestyrelsesmedlem i Den Ny Fragtmandshal A/S, Danske Fragtmænd Sjælland A/S, DF Info A/S, Team Sjælland A/S, DF Logistik A/S, DF Ejendomsselskab A/S, Nykøbing F. Fragtcentral og Danske Fragtmænd A.M.B.A.

Foruden at være direktør i VS Logistik ApS og Viktor Sørensens Eftf. A/S figurerer han under samme titel hos JG Invest & Consult ApS.

Derimod er Jørn Gregersen Grove fratrådt som bestyrelsesmedlem i DFN – Danske Fragtmænds Nærdistribution A/S, Knud Værum, Østrup A/S og Farsø Glasfiber ApS. Han var desuden direktør i Aarsø Valutainvest ApS, som blev tvangsopløst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094