23948sdkhjf

DSV har købt Århus Renholdning

DSV fortsætter rækken af opkøb. Knap er blækket fra underskriften på købet af DFDS blevet tørt, før Leif Tullberg og Kurt K. Larsen har kastet sig ud i nye opkøb.

DSV har netop oplyst, at man i dag har købt totredjedele af MiljøTeam A/S i Århus for 29,5 millioner kroner. Den resterende tredjedel beholdes af Århus Renholdningsselskab.

DSV’s ledelse oplyser, at formålet er at etablere et privat selskab, som skal operere på »konkurrenceudsatte områder inden for miljøsektoren« med udgangspunkt i Århus. MiljøTeam A/S overtager således alle eksisterende erhvervskontrakter fra Århus Renholdningsselskab.

MiljøTeam A/S’ strategi er over en årrække at blive en landsdækkende operatør inden for miljøsektoren, herunder affaldsindsamling, affaldsbehandling og handel med genanvendelige materialer.

DSV oplyser, at man foretager investeringen i lyset af et stort potentiale og mulige synergier til eksistereinde forretningsområder. DSV’s ledelse vurderer, at det samlede marked for affaldshåndtering i Danmark har en samlet værdi på over seks milliarder kroner.

MiljøTeam A/S budgetterer med en omsætning fra 1. oktober i år til 30. juni næste år på 26 millioner kroner. Over en 6-årig periode forventes omsætningen at blive øget til 465 millioner om året.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063