23948sdkhjf

Politiets teknikere skal undersøge skiven

Skriften på køreskiven, hvor datoen er ændret, skal nu undersøges.

I sagen mod vognmand Steen Jørgensen og chauffør Thomas Hermansen er et 7-tal et centralt element. De involverede parter er enige om, at datoen på en af skiverne (nr. 3) er ændret til den 7. april, men hvem har gjort det?

Vognmanden og chaufføren er bl.a. tiltalt for ved en tidligere afhøring at have anklaget politiassistent Chr. Møller Christensen for at have ændret den omtalte dato.

Forsvareren Arne Andersen, Esbjerg undrede sig over, at der ikke forelå en skriftprøve ved retsmødet i Grindsted. Det betegnede anklageren som ressourcespild, men i stedet fik forsvareren lovning på, at politiets teknikere i Kolding undersøger skiverne med henblik på at få svar på følgende spørgsmål:

1. Hvilken dato har der oprindelig stået på skive nr. 3?

2. Er 7-tallet skrevet med samme type kuglepen som den øvrige tekst, og er det skrevet af samme person?

Desuden vil forsvareren inden næste retsmøde have skiverne aflæst af en ekspert. Dette ønske fik politiassistent Chr. Møller Christensen til at bemærke, at han af og til indkaldes som ekspert i den slags sager.

Anklageren vil til gengæld indkalde politiassistent Ole Møller Nielsen, Billund, der stod for afhøringen af chauffør Thomas Hermansen den 15. august 1998. Det er den afhøring, som chaufføren ikke husker noget fra.

Læs også de øvrige artikler om sagen: »Vognmand anklagede politiet for fusk - er nu selv tiltalt«, »Chauffør husker intet« og »Færdselsbetjent: Jeg har ikke rettet i skiverne«.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063