23948sdkhjf

Chauffør husker intet

Chauffør Thomas Hermansen, der er vognmand Steen Jørgensens svigersøn, men som ikke længere kører i firmaet, kunne i retten ikke huske noget som helst af sagsforløbet.

»Jeg har generelt en meget dårlig hukommelse,« sagde Thomas Hermansen, hvilket blev bekræftet af vognmand Steen Jørgensen.

Chaufføren havde overhovedet ingen erindring om den pågældende tur, og han kunne hverken huske, at han havde modtaget et bødeforlæg, eller at han havde været til afhøring i Billund Lufthavn. Heller ikke en opringning fra politiet eller en genafhøring i fjor havde nogen plads i hans erindring.

Han kunne således heller ikke huske, om han selv havde skrevet det famøse 7-tal på skive nr. 3, eller om han havde beskyldt politiet for at gøre det.

Da dommer Ulla From Pedersen havde læst hans forklaring op, ville hun vide, om han kunne huske, hvad han lige havde sagt i retten.

»Ja, det går,« svarede den 24-årige chauffør, der i dag arbejder som flyttemand.

Læs også de øvrige artikler om sagen: »Vognmand anklagede politiet for fusk - er nu selv tiltalt«, »Færdselsbetjent: Jeg har ikke rettet i skiverne« og »Politiets teknikere skal undersøge skiven«.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063