23948sdkhjf

Vognmænd som gazeller

To vognmandsforretninger er de hurtigst voksende i Viborg og Vejle amter.

Det går tilsyneladende ikke dårligt alle steder i transportbranchen. I hvert fald er to vognmandsfirmaer blevet kåret som gazeller i dagbladet Børsens årlige konkurrence.

For at blive udnævnt til gazelle skal virksomheden opfylde nogle bestemte krav. Bl.a. skal bruttoresultat, primært resultat, egenkapital og antallet af ansatte være steget meget væsentligt over en fireårig periode. Virksomheden skal i det hele taget være præget af konstant fremgang.

Gazellerne findes ud fra tal, der er tilvejebragt af Dun & Bradstreet. Der er således ikke tale om en nærmere, personlig vurdering af virksomhederne.

De to vogmandsforretninger er blevet valgt som de hurtigst voksende virksomheder i hhv. Viborg og Vejle amter.

I Viborg amt drejer det sig om Vognmand Erik Johansen ApS. Virksomheden har i løbet af de seneste fire år øget sit bruttoresultat med 563 procent til 6,1 mio. kr. i 1999. Firmaet, der er 15 år gammelt, har i dag 30 medarbejdere mod blot fire i 1997.

Erik Johansen ApS beskæftiger sig mest med transport af blomster og fisk.

I Vejle amt er Gazelle-vinderen K.P. Transport ApS i Nørre Snede. Fra 1996-99 har virksomheden oplevet en vækst på 658 procent. Firmaet, der tidligere hed Dansk Detailhandels Distribution, beskæftiger sig med distribution af dagligvarer for faste kunder. Man kører med en halv snes biler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078