23948sdkhjf

Lastbilforhandlere sluttes sammen

To sjællandske Iveco forhandlere har slået sig sammen i ét selskab.

Med virkning fra den 1. oktober har Iveco forhandlerne i Ringsted og Næstved samlet aktiviteterne i ét selskab med Ringsted Erhvervs Auto A/S som fortsættende selskab. De 10 medarbejdere i Næstved fortsætter alle uændret i det nye selskab.

Således er Iveco forretningerne i Næstved, Slagelse og Ringsted nu samlet under én ledelse.

Udviklingen i Næstved har været god de seneste par år, hvor omsætningen er steget til 50 millioner. Ikke mindst den nye Daily har bidraget til denne positive udvikling i afsætningen, siger de to aktionærer i Ringsted Erhvervs Auto A/S, Ebbe Boesen og Gert Hansen.

Ejeren i Næstved, Ole Trier, vil fremover hellige sig salget, med vægt på de tunge køretøjer. Hans eget selskab fortsætter som udlejer af ejendommen i Næstved til Ringsted Erhvervs Auto A/S.

»Selvom jeg i sin tid var servicemand hos Iveco, så har mit hjerte de seneste ti år altid banket for salget, og jeg glæder mig til sammen med Ebbe Boesen og Gert Hansen at få løftet salget yderligere i det nye regi,« siger Ole Trier.

Peter Hansen, administrerende direktør for Iveco North Europe er tilfreds med forhandlernes dispositioner:

»Udviklingen går jo i retning af større enheder. Man skal dog ikke etablere større enheder blot for størrelsens skyld, men kun når man for alvor kan se en synergieffekt i det. Netop erfaringerne fra Slagelse siger mig, at de tre herrer har gjort det rigtige. Specielt det, at de er stærke inden for hver sit felt, gør, at jeg tror på løsningen. Ole Trier er for alvor kundens mand på salgssiden, Ebbe Boesen administrerer Ringsted Erhvervs Auto A/S, og med en så erfaren værkstedsmand som Gert Hansen som administrerende direktør, er der ikke plads til pessimisme med hensyn til udviklingen af Iveco på Sjælland,« siger Peter Hansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063