12. oktober 2017 - 01:43

App linkNu på Google Play

15 forslag til mere enkle regler

12. oktober 2017 - 01:43

Af Redaktionen |

Virksomhedsforum for enklere regler, der rådgiver regeringen om regelforenkling, sendte onsdag 15 nye forslag til regelforenkling på transportområdet videre til regeringen.

 

Blandt forslagene var bl.a. bedre mulighed for at levere varer i byerne om morgen, så eventuelle kommunale støjforbud træder i kraft kl. 6.00 i stedet for kl. 7.00.

 

»Det er et ønske fra flere af vores virksomheder, der leverer dagligvarer til supermarkeder, hvor forslag vil betyde en ekstra time til at levere varerne, hvilket er et skridt i den rigtige retning,« siger seniorchefkonsulent Rune Noack fra DI Transport, som har været med i arbejdsgruppen.

 

Derudover var der bl.a. forslag om digitalisering af miljøzonemærker, enkle regler for tvangsruter til farlig gods og bedre regler for dyretransporter.

»Vi er hele tiden på udkig efter de både små og store ændringer, der kan forbedre vilkårene for transportbranchen. Nu har branchen leveret en hel stribe af forslag, og vi ser meget frem til den videre behandling i regeringen,« siger Rune Noack.

Læst i alt:

1110 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk