22. april 2020 - 15:46

App linkNu på Google Play

16-årig cyklist dræbt i højresvingsulykke

16-årig cyklist dræbt i højresvingsulykke

22. april 2020 - 15:46

Klokkken 16.33 tirsdag skete et alvorligt færdselsuheld i en rundkørsel ved Østre Ringvej, Haslevvej og Jættevej i Ringsted.

 

En lastbil, som blev ført af en 45-årig mand fra Holbæk, kørte ad Haslevvej mod Nordvest, hvor han skulle dreje til højre ad Jættevej i rundkørslen. Trafikken var gået i stå, så lastbilen satte i gang ved lav hastighed. Chaufføren overså her en 16-årige pige fra Ringsted, som kom kørende i samme retning, og skulle lige ud i rundkørslen. Under svingningen ramte lastbilen cyklisten, som kom ind under lastbilen.

 

Politi, brandvæsen og ambulance blev sendt til stedet, men den 16-årige blev erklæret død på stedet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet, og vidner til uheldet blev afhørt. Den 45-årige stærkt rystede chauffør blev afhørt til sagen. Han fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve, men politiet havde ingen mistanke om, at han var påvirket af alkohol eller andre ting.

Vejen var spærret, mens der foregik redning og undersøgelser på stedet indtil omkring kl. 19. De pårørende til den 16-årige er underrettet. Politiet afventer nu bilinspektørens rapport i sagen, hvorefter den 45-årige vil høre mere fra politiet i sagen.

Læst i alt:

1366 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger