27. oktober 2019 - 22:33

App linkNu på Google Play

25-årig chauffør tiltalt for drab på 39 mennesker

25-årig chauffør tiltalt for drab på 39 mennesker

27. oktober 2019 - 22:33

Tre personer, der blev anholdt i forbindelse med efterforskningen af ​​de 39 kinesiske mennesker, der blev fundet døde i en køletrailer i England onsdag er blevet løsladt mod kaution.

 

En 38 år gammel mand og en 38 år gammel kvinde fra Warrington blev anholdt i Cheshire fredag ​​den 25. oktober, mens en 46 år gammel mand fra Nordirland blev arresteret i Stansted Lufthavn senere samme dag.

 

Alle tre var blevet afhørt under mistanke om drab.

 

Det oplyser Essex Police søndag.

 

Manden og kvinden fra Warrington er begge løsladt mod kaution indtil 11. november, mens manden fra Nordirland er løsladt mod kaution indtil 13. november.

 

Essex Police beder offentligheden og medierne om ikke at spekulere i eller afsløre de anholdtes identitet.

Den 25 årige chauffør - hvis navn er afsløret i flere britiske og danske medier - der kørte den lastbil med køletraileren, hvor de 39 lig blev fundet skal for en dommer ved Chelmsford Magistrates’ Court i morgen mandag, hvor han er tiltalt for 39 drab, forsøg på trafficking, forsøg på at hjælpe til ulovlig indvandring og hvidvaskning af penge.

 

Essex Police minder medierne om, at straffesagen mod den tiltalte nu er aktiv, og at han har ret til en retfærdig rettergang.

 

»Det er ekstremt vigtigt, at der ikke er nogen rapportering, kommentarer eller deling af information online, som på nogen måde kan foregribe denne procedure,« skriver Essex Police i en pressemeddelelse.

Læst i alt:

377 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger