30. april 2020 - 10:35

App linkNu på Google Play

30 chauffører fyret hos biltransportør

30 chauffører fyret hos biltransportør

30. april 2020 - 10:35

Biltransportøren Dansk Auto Logik har fyret 90 ud af 280 ansatte. 30 af de fyrede er lastbilchauffører, mens størstedelen af de fyrede er pladsfolk på terminalerne.

 

»Vi kiggede selvfølgelig på de forskellige hjælpepakker, men det, vi hører fra branchen, og det, vi selv tror, er, at bilbranchen ikke kommer lige så hurtigt ud af krisen, som vi sprang ind i krisen. Det her kommer til at sætte nogle længerevarende spor hos os,« siger adm. direktør Kurt Rath ifølge jv.dk.

 

30 af firmaets lastbiler har fået pillet nummerpladerne af, fordi der aktuelt ikke er nok at køre med. Tilbage har Dansk Auto Logik 110 indregistrerede lastbiler.

 

Regeringen har bl.a. lanceret en hjælpepakke med lønkompensation til erhvervslivet frem til juni – men det rækker ikke for situationen hos biltransportøren, der derfor har valgt at handle med det samme.

»Og så tror og håber vi på, at vi senere kan kontakte nogle af de gode medarbejdere, der blevet opsagt, når tingene bliver bedre. Men hvis vi var gået med i hjælpepakken, så havde vi bare udskudt problemerne og skabt en masse usikkerhed - også hos de tilbageværende medarbejdere,« siger Kurt Rath til avisen.

Læst i alt:

2312 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger