10. april 2019 - 11:31

App linkNu på Google Play

39-årig spritbilist bragede ind i lastbil

10. april 2019 - 11:31

Klokken 11.56 tirsdag rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld mellem en lastbil og en personbil ved Kalundborgvej/Starreklintevej i Hørve i Odsherred, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Lægehelikopteren var også blevet sendt til uheldsstedet, men der blev ikke brug for den, da der ikke var sket alvorlig personskade ved uheldet.

 

Det viste sig, at en 39-årig mand fra Jyderup, som fører af en personbil, hvori der var en mandlig passager, var kørt ad Starreklintevej mod nordvest og ville i krydset ved Kalundborgvej foretage et venstresving. Han fortsatte frem over vigelinjen ud på Kalundborgvej, hvor en lastbil, ført af en 45-årig mand fra Nykøbing Sj., trods undvigemanøvre ikke kunne undgå at påkøre personbilen, der snurrede rundt som følge heraf.

Politiet anholdt kortvarigt den 39-årige fører af personbilen, da han var påvirket af spiritus under kørslen. Han blev sigtet for spirituskørsel og blev bragt til skadestuen, hvor en læge udtog en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol i blodet.

 

Vejen var kortvarigt lukket i forbindelse med oprydningsarbejdet, der blev afsluttet klokken 13.

 

Når analyseerklæringen er modtaget, vil den 39-årige høre nærmere fra politiet.

Læst i alt:

1256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger