30. januar 2020 - 14:37

App linkNu på Google Play

Åbent Hus i Holstebro

Åbent Hus i Holstebro

30. januar 2020 - 14:37

Lørdag 1. februar klokken 10-13 på Uddannelsescenter Holstebro holder Center for Transport og Logistik åbent hus på Bastrupgårdvej 5 i Holstebro.

 

Ved åbent hus-arrangementet skal landsdelens dygtigste lager- og chaufførelever skal findes. Vinderne går videre til danmarksmesterskabet for transportlærlinge, der i år foregår hos EUC Syd 15. maj.

 

De lokale lastbilforhandlere vil også være på plads og præsenterer deres nyeste køretøjer og opbygninger. De lokale samarbejdspartnere kommer med deres flotte køretøjer, modulvogntog, blokvogn, kranbiler, lastbilsimulator, komprimator og krog. Forsvaret præsenterer en af deres nye blokvognstræk.

Lærlingene på Transport og Logistik får også mulighed for at vise deres egne køretøjer og udstyr frem for publikum.

 

Åbent hus er også for dig, der vil vide mere om vores uddannelser og efteruddannelsesmuligheder. Hele dagen er det muligt for alle at komme og snakke med vognmænd og høre om de uddannelser, som man kan tage hos os blandt andet buschauffører, godschauffører, kranfører, lager- og kørselsdisponenter, logistikoperatører samt transportoperatører.

Du kan også høre mere om de mange AMU-uddannelser. For eksempel, hvordan du kan tage et erhvervskørekort på kun seks uger.

Læst i alt:

2115 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger