4. januar 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Årets første Lastbil Magasinet er på gaden

Årets første Lastbil Magasinet er på gaden

4. januar 2021 - 01:45

Årets første udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I januar-udgaven sætter vi en stor lup på Volvos nye lastbilserier, der er lige på trapperne herhjemme. Over otte sider dykker vi ned i detaljerne fra de mange nyheder, som de nye svenske flagskibe byder på.

 

Der er også nyt fra Mercedes, som har lanceret to særlige konceptserier, og så har vi været en tur på offroad-banen med den nyeste generation af Arocs-serien.

 

DAF lancerede for snart to år siden en række spændende anlægsnyheder, og vi har trillet en tur i det danske landskab med en af de mest interessante DAF-nyheder til det danske marked.

 

Når de fleste sover, er der andre, der holder hjulene i gang. En af dem er Henrik Lund Hansen, og vores reporter har stillet vækkeuret og været en tur med en af nattens chauffører - hele reportagen kan du læse i vores nyeste blad.

Minksagen lagde en del af vognmandsbranchen på den anden ende i slutningen af 2020, og de berørte er stadig i gang med at lande på benene. En af dem er Niels Chr. Skindbjerg, som vi har besøgt til en snak om mink, branchen og den omskiftelige karriere som vognmand.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

647 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke