4. januar 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Årets første Lastbil Magasinet er på gaden

Årets første Lastbil Magasinet er på gaden

4. januar 2022 - 01:44

Årets første udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I 2022-premieren af det trykte magasin retter vi bl.a. kikkerten mod de franske lastbiler fra Renault-fabrikken, som har haft nogle svære år på det danske marked. Med en opdateret udgave af de tunge modelserier varsler Renault dog nu en ny offensiv - og vi har selvfølgelig prøvekørt den nye franske topmodel.

 

Der er mange led, når en ny lastbil skal sælges, produceres og leveres - og et af de vigtigste er klargøringsmanden, der sjældent stjæler rampelyset. Men det gør han i dette nummer, hvor vi går tit på en ildsjæl af slagsen, der aldrig er tilfreds, før bilen står helt skarpt.

Vi har også besøgt et vognmandsfirma i Tvis, hvor dyder som ærligt arbejde, håndslag og pæne biler går hånd i hånd. Vi har prøvekørt en hel række af særudgaver af Mercedes' Actros-serie, og så går vi bag om udviklingen af den nye generation DAF-lastbiler med et eksklusivt indblik i de enkelte trin i den syv år lange proces, der førte til de nye XF-, XG- og XG+-modeller.

 

Altsammen og mere til finder du i januar-udgaven af Lastbil Magasinet, hvor forsiden prydes af en flot Volvo fra landets nordvestlige hjørne - og her er der både en spændende historie at fortælle om bilen og dens chauffør.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

598 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger