9. januar 2020 - 19:55

App linkNu på Google Play

Årets første lastbil-podcast er udkommet

Årets første lastbil-podcast er udkommet

Lastbil Magasinets redaktion står bag podcasten til chauffører og vognmænd. Fra venstre Rasmus Haargaard, Ditte Toft Juste og Jakob Bargmann.

9. januar 2020 - 19:55

Årets første udgave af Lastbil Magasinets podcast for chauffører og vognmænd er sendt ud – og ligger klar i din podcast-app på telefonen eller online.
I denne udgave giver vi et overblik over de nye fartgrænser for lastbiler, og så vender vi situationen om en fængslet dansk chauffør, der efter syv års græsk kaos endelig er hjemme. Og så snakker vi lidt om kvinder i transportbranchen.

 

Der er som altid også ”kort nyt” fra branchen, og så relancerer vi vores quiz – nu med et spørgsmål, der skulle være muligt at gætte…

 

Vi uddeler igen Lastbil Magasinets officielle skulderklap – denne gang til en person, der har gjort en ihærdig og loyal indsats for en kollega i en svær tid.

Du kan høre Lastbil Magasinets podcast – og finde ud af, hvordan du (GRATIS) abonnerer på den, så du automatisk modtager podcasten på din telefon – lige her.

 

Lyt med, giv os gerne din feedback og spred budskabet til venner og kolleger om lastbilbranchens eneste lydbårne medie i øjenhøjde med chauffører og vognmænd (fik vi nævnt, at det er gratis?).

 

Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier, og den seneste udsendelse er præsenteret i samarbejde med Volvo Trucks.

Læst i alt:

799 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger