6. december 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Årets sidste trykte Lastbil Magasinet er på gaden

Årets sidste trykte Lastbil Magasinet er på gaden

6. december 2021 - 01:44

Årets 12. udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I denne sidste trykte udgave af magasinet i 2021 går vi ikke ned på lastbil-nyheder - for vi har nemlig prøvekørt forskellige modelserier fra hele fire forskellige lastbilmærker i denne udgave.

 

Først og fremmest kan du læse alt om Årets Lastbil i Europa i 2022, som vi har testkørt ad flere omgange - først i Sydeuropa og senere i mere drøjt nordisk klima. Du kan læse alt om de nye, banebrydende DAF-generationer i den grundige gennemgang af de nye hollandske flagskibe.

 

Ganske eksklusivt har Lastbil Magasinet som eneste danske medie fået lov at køre en tur med i Mercedes' prototype på en brint-lastbil med brændselscelleanlæg. Det blev en spændende oplevelse, og når vi alligevel var der, satte vi os bag rattet i den rent batterielektriske eActros, som nu er klar til serieproduktion. Læs det hele i magasinet.

Scania Super vækker nostalgi og genklang hos mange chauffører og vognmænd - men nu er serien for alvor tilbage, og vi har allerede været en tur bag rattet ved lanceringen i Södertälje. Og uden at afsløre for meget, kan vi sige, at den nye Scania-drivline lever op til sit navn.

 

Som om det ikke var nok, har vi også fået lov at prøvekøre en prototype på en anden lastbil, som måske kommer til at revolutionere vejtransporten - eller som måske aldrig kommer i produktion. Men spændende er DAFs brint-lastbil med forbrændingsmotor i hvert fald, og som de eneste herhjemme har Lastbil Magasinet haft lejlighed til at testkøre DAF XF Hydrogen, som udviklingsbilen hedder - og det var virkelig interessant.

I vores store tema om Brændstof & Grøn Omstilling kommer vi vidt omkring - bl.a. til Vejle for at blive klogere på nyeste generation af solceller til lastbiler, som nu faktisk kan gøre en forskel.

 

Volvo Trucks' præsident, Roger Alm var i Danmark for nylig. Vi mødte ham til en snak om fremtiden og grøn lastbiltransport.

 

Når baglandet er i orden, kan meget lade sig gøre. Det ved vognmand Christian Soleen, der balancerer familieliv med små børn og en spirende vognmandsforretning med stærke og flotte biler.

 

Der er også nyt fra Iveco, der hylder en legendarisk særudgave, interview med en studenterchauffør igennem 25 år med mange specielle og barske oplevelser i bagagen, besøg på årets største europæiske transportmesse i Frankrig.

Altsammen og mere til finder du i december-udgaven af Lastbil Magasinet, hvor forsiden prydes af et brag af en MAN fra en vognmand i Strib, der har vognparken fuld af flotte trækkere fra München.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

590 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke