13. november 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Årets virksomhed med fokus på bæredygtig drift

13. november 2018 - 01:44

Når vinderen af Årets Transportvirksomhed (ÅTV) kåres i forbindelse med DTL’s generalforsamling i København lørdag 11. maj 2019, vil virksomheden øverst på podiet være dén virksomhed, som er lykkedes bedst med at køre driften bæredygtigt. Sådan lyder det i en nyhedsmail fra DTL.

 

I forhold til bæredygtig drift er kriterierne for at deltage inddelt i tre hovedgrupper. Det er på den baggrund, en virksomhed kan blive indstillet til ÅTV 2019:

 

Rekruttering og ledelse

Grøn drift

Social ansvarlighed

 

Når det gælder rekruttering og ledelse, kan det i den enkelte virksomhed f.eks. være i form af uddannelse af egne medarbejdere, og en sund både fysisk og mental personalepolitik, som tager hånd om den enkelte medarbejder.

I forhold til grøn drift kan det f.eks. være konkrete tiltag såsom brændstofreducerende kørsel, brug af korrekte dæk, aerodynamiske foranstaltninger og affaldshåndte­ring af miljøbelastende stoffer.

 

På det tredje og sidste område, social ansvarlighed, kan det f.eks. være CSR-aktiviteter i lokalsamfundet, at modvirke social dumping, men også noget basalt som at have styr på køre-hviletid og andre regler.

Læst i alt:

639 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger