28. april 2022 - 15:03

App linkNu på Google Play

Sjællandsk vognmand konkurs – godt 20 chauffører fyret uden løn

Sjællandsk vognmand konkurs – godt 20 chauffører fyret uden løn

28. april 2022 - 15:03

Efter år med underskud og negativ egenkapital er det sjællandske vognmandsfirma AG Lagercenter gået konkurs.

 

Det oplyser en anonym kilde til Lastbil Magasinet. Redaktionen er bekendt med vedkommendes fulde navn. Også på Facebook skriver flere af firmaets chauffører, at firmaet er konkurs, og alle er fyret med øjeblikkelig virkning. Desuden skriver en af chaufførerne, at de ikke får udbetalt løn.  

 

AG Lagercenter ligger i Hillerød og har, ifølge cvr, 27 tilladelser. Firmaet har godt 20 biler og har eksisteret siden 1966. Det er Finn Klarskov Henriksen, der er anden generation i firmaet, der driver det i dag sammen med sin hustru Janet Nedergaard Henriksen.

 

Både i 2019 og 2020 havde AG Lagercenter et underskud på knap 6 millioner kroner og i 2020 kom firmaet ud med en negativ egenkapital på godt 3.7 millioner kroner, og der var i årsrapporten indsat en note om usikkerhed om den fortsatte drift (going concern).

- Selskabet har tabt selskabskapitalen og selskabets ledelse er opmærksom påkapitaltabsreglerne. Selskabet forventer at retablere egenkapitalen ved egen drift, men det er afgørende at selskabet modtager tilstrækkelig økonomisk og likviditetsmæssig støtte. Selskabet har fået skriftligt tilsagn fra moderselskabet om økonomisk og likviditetsmæssig støtte via en støtte- og tilbagetrædelseserklæring gældende frem til 30. juni 2022.

 

Det lykkedes ikke at reatablere egenkapitalen ved egen drift, og firmaet står nu midt i en konkurs.

Læst i alt:

6339 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke