15. oktober 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Alle kameraer på vejbroer nu opsat

15. oktober 2018 - 01:44

På 30 forskellige vejbroer rundt om i landet er der nu opsat kameraer, som skal modvirke stenkast mod biler på motorvejene.

 

»At kaste sten eller andet mod biler, der kører i høj fart, er helt ubegribeligt farligt. Det har vi desværre set tragiske eksempler på. Med kameraerne håber vi, at vi i endnu højere grad kan afholde folk fra at gøre noget så tankeløst. Skulle det alligevel ske, så har vi forhåbentligt bedre kort på hånden til at efterforske sagen og pågribe gerningsmændene,« siger politiinspektør Michael Kjeldgaard fra Rigspolitiets nationale efterforskningscenter.

 

Derudover er der også af præventive årsager opsat skjulte kameraer på vejbroer, hvor der ikke skiltes med kameraovervågning.

 

Valget af steder, hvor der er opsat kameraer, er dels sket på baggrund af analyser af tidligere hændelser og dels ud fra politikredsenes almindelige lokalkendskab.

Læst i alt:

349 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger