21. maj 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Allison lancerer elektriske aksler til tunge lastbiler

Allison lancerer elektriske aksler til tunge lastbiler

21. maj 2021 - 01:42

eGen Power er navnet på den seneste produktlinje, der bliver præsenteret under det nye mærke Allison eGen, der tilbyder fuldt elektriske og hybridløsninger. eGen Power er en elektrisk aksel til mellemstore og tunge lastbiler.

 

Bag nyheden står Allison Transmission, som er global producent af fuldautomatiske gearkasser og fremdriftsløsninger til mellemstore og tunge lastbiler. Dette omfatter også hybrider og fuldt elektriske systemer.

 

Allison har lanceret eGen Power 100D, som har et akseltryk på næsten 10,5 tons, som den første elektriske akselvariant i eGen Power-serien. eGen Power-produkterne vil blive produceret i Allisons 110.000 kvadratmeter store elektriske akseludviklings- og produktionsanlæg, der for nylig stod færdig i Michigan, USA.

 

eGen Power 100D har to elektriske motorer, der hver kan generere 200 kW kontinuerlig effekt, eller i alt 400 kW, med en maksimal kombineret effekt på 550 kW. eGen Power 100D integrerer også en to-trins gearkasse i hovedenheden. To-trins gearkassen giver en forbedret startevne, en høj tophastighed og en øget effektivitet og tilbyder differentialespærre som en option. Denne effektivitetsfordel kan føre til øget rækkevidde eller en reduktion i batteripakkens størrelse, og dermed optimerer eGen Power elektriske aksler køretøjets produktivitet og indtjening.

Lastbilproducenterne Hino Trucks og Hexagon Purus har valgt at integrere Allison eGen Power 100D i Hino XL7-lastbilen, som blev fremvist i oktober sidste år under offentliggørelsen af "Project Z", Hino Trucks’ program for udvikling af nulemissionskøretøjer.

 

- Allison fortsætter med at opbygge vores produktportefølje til elektrificering under Allison eGen-mærket, og vi fortsætter med at videreudvikle disse produkter gennem samarbejder med førende producenter af lastbiludstyr over hele verden, sagde Branden Harbin, administrerende direktør for global markedsføring hos Allison Transmission.

Læst i alt:

580 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger