27. april 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Allison og Emergency One indgår aftale om e-aksler

Allison og Emergency One indgår aftale om e-aksler

27. april 2021 - 01:44

Allison Transmission og Emergency One, markedsleder i Storbritannien inden for produktion, service og support af brand- og redningskøretøjer, præsenterer sammen et strategisk aftalememorandum.

 

Som en del af denne aftale vil de to virksomheder integrere Allison eGen Power 100D elektriske aksel i Emergency Ones brandrednings- og redningskøretøjsplatform. 90% af de enheder, som Emergency One sælger, er i forvejen udstyret med en fuldautomatisk gearkasse fra Allison.

 

- Vi er glade for at formalisere vores samarbejde med Allison Transmission om integrationen af deres eGen Power elektriske aksler i vores E1 EV-platform (vores “EV0” applikationer). Dette er endnu et kritisk skridt i vores bestræbelse på at levere reducerede emissioner og mindre CO2-fodaftryk, samtidig med at vi forbedrer køretøjets ydeevne og sikkerheden for brandmænd og offentligheden. Vi fokuserer på at producere elektriske brand- og redningskøretøjer, der ikke kun opfylder, men overgår de nuværende specifikationer og den operationelle performance, siger Mike Madsen, administrerende direktør hos Emergency One.

Den elektriske eGen Power 100D aksel integrerer to elektriske højhastighedsmotorer og en gearkasse med flere hastigheder, hvilket eliminerer behovet for yderligere drivaksler og støttestrukturer. Dette gør det muligt let at passe den ind mellem hjulene og dermed give kritisk plads til batterier.

 

Med en kontinuerlig effekt på 536 hk (400 kw) og en maksimal effekt på 738 hk (550 kw) er eGen Power 100D blandt de mest kraftfulde fremdriftsløsninger i sin klasse med et design, der er indstillet til høje stigninger og høj tophastighed uden at gå på kompromis med effektiviteten.

 

Allisons eGen Power 100D er den første af en række elektriske aksler, der vil blive klassificeret i henhold til drejningsmoment, totalvægt og varierende chassisrammebredder.

Læst i alt:

424 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger