28. august 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

AMU Juul: Én skole, ét koncept

AMU Juul: Én skole, ét koncept

28. august 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

Uddannelsesinstitutionen AMU Juul, der har uddannelsescentre i Roskilde, Holbæk og Køge, er efterhånden blevet en fast del af Transport Øst.

Når den store transportmesse i Greve gennem årene er løbet af stablen, har AMU Juul deltaget med en række nye tiltag i bestræbelserne på at tiltrække og uddanne nye chauffører.

 

»De unge skal motiveres til at uddanne sig som faglærte chauffører, og så skal vi kigge på den ledighed, der trods alt er. Der findes rigtig mange gode ressourcer i ledigheden, som er yderst potentielle for transportbranchen. Men det kræver, at vi som skole tilrettelægger vores undervisning efter de specielle behov, der måtte være, med eksempelvis sprog, og så kræver det, at branchen står klar til at sikre den rigtige oplæring,« har Jesper Juul fra AMU Juul udtalt.

 

Én skole, ét koncept lyder mantraet hos AMU Juul, og det har altid været skolens holdning at tilstræbe en ”rød tråd” gennem hele skolen.

»Ligegyldigt om det er skolen eller de uddannelser, vi udbyder, så skal der være en ”rød tråd”, det vil sige, at det gennemgående skal være de samme principper, vi lever efter, i alt hvad vi laver. Skolens store erfaring med chaufføruddannelser betyder, at konceptet er professionelt og gennemarbejdet. Det samme koncept går igen i alle vore uddannelser, og konceptet udvikles løbende,« lyder det fra skolen.

Læst i alt:

2434 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger