4. april 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

April-udgaven er på gaden

April-udgaven er på gaden

4. april 2022 - 01:43

Årets fjerde udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I april-nummeret har vi bl.a. været en tur i det østfynske for at kigge nærmere på den måske flotteste af de "gamle" DAF-serier, som vi kommer til at se, indtil den nye generation er helt indfaset. Det er vognmand - og DAF-fan igennem et årti - Jens Erik Andersen, der har opbygget en DAF XF af den gode gamle slags til et brag af en maskintrækker - kig og læs med i Lastbil Magasinet nr. 4.

 

Vi kommer heller ikke uden om at sætte spot på krigen i Ukraine - med særlig fokus på de danske chauffører og vognmænd, der har kastet sig ind i kampen for at gøre en positiv forskel i den triste situation. Flere af dem har været helt tæt på krigen i deres indsats, og det udbreder vi i artikel-serie i denne udgave.

Vi går også tæt på flere interessante vognmænd, som hver især har valgt deres egne veje. Den ene af dem er fra Simested og står fast på principperne, uanset om det så koster kørsel - både for sin egen og branchens skyld. En anden vognmand i april-nummeret er heller ikke bleg for at tone rent flag - mere præcist regnbueflaget. Vognmanden fra Rødovre står nemlig ved den, han er.

 

I april-udgaven af Lastbil Magasinet er vi også på arbejde med en pioner inden for den elektriske omstilling af transportbranchen. Lars Desler kører nemlig i en af landets allerførste elektriske kranlastbiler, og vi tog med på en tur med at levere byggematerialer til københavnerne i en - næsten - lydløs DAF CF Electric.

Vi er også på job-kampagne med et brag af en amerikaner-lastbil og meget andet.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

 

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

1145 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke