22. april 2022 - 08:46

App linkNu på Google Play

Arbejdsgruppe kan være god løsning – men erfaringer skræmmer

Arbejdsgruppe kan være god løsning – men erfaringer skræmmer

22. april 2022 - 08:46

Kommentar fra kontorleder i FDL, Jens Groot, om nedsættelsen af en arbejdsgruppe, der skal se på 11 kg-reglen for godskørsel i varebiler:

 

Frie danske Lastbilvognmænd FDL sad med ved bordet i 2009. FDL var som eneste repræsentant modstander af de cabotage-regler, som de øvrige repræsentanter endte med at vedtage enstemmigt på et møde, hvor Frie danske Lastbilvognmænd FDL ikke blev inviteret med. Det bliver interessant at se, om Frie danske Lastbilvognmænd FDL bliver inviteret med i arbejdsgruppen.

 

Frie danske Lastbilvognmænd FDL kan kun håbe, de kommende valgte deltagere i arbejdsgruppen har fået nye ansigter, og at de er blevet klogere, så de ikke lader sig forblænde af transportkøbernes spin og lobby, men holder fokus på, hvordan man beskytter og sikrer danske arbejdspladser mod problemet social løndumpning i godstransport på gummihjul i alle vægtklasser.

Læst i alt:

294 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger