ATL - Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik

29. januar 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Årsdag: Nye priser hylder de unge

29. januar 2019 - 02:30

Bestyrelsen for ATL har indstiftet to lærlingepriser, der fremover uddeles hvert år i maj.

ATL’s årsdag danner således fremover rammen om uddelingen af henholdsvis Transportens Lærlingepris og Transportens Elevpris - for at hylde de dygtige lærlinge og elever, der søger ind i transportbranchen.

 

De gode eksempler

Der er lærlinge og elever, som er nysgerrige og hurtige til at lære. De yder en fremragende service over for kunderne, og de er gode kolleger. Måske har de nogle særlige udfordringer, som de overvinder undervejs i uddannelsen. Det er den slags færdiguddannede lærlinge og elever, som fortjener en særlig hyldest, mener ATL’s bestyrelse. Den har derfor indstiftet to priser, som vil blive uddelt hvert år i maj i forbindelse med ATL’s årsdag.

- Virksomheden og erhvervsskolen skal sammen indstille en færdiguddannet lærling eller elev til en af - eller begge - priserne. Vi vil meget gerne have de gode eksempler på dygtige folk med et lærlingebevis frem i lyset, siger ATL’s direktør Lars William Wesch.

 

Prismodtageren skal have afsluttet sin uddannelse mellem 1. marts 2018 og 1. marts 2019.

 

Hvem er i spil

Transportens Lærlingepris går til en medarbejder, der i virksomheden har bestået svendeprøve inden for godschauffør, kranfører, mekaniker eller inden for terminal og lager. Transportens Elevpris går til en færdiguddannet elev inden for administration, handel, logistik eller spedition.

Alle medlemsvirksomheder i ATL kan indstille en eller flere færdiguddannede elever/lærlinge sammen med den pågældende erhvervsskole.

 

- Vi vil gerne have, at der bliver indgået flere uddannelsesaftaler. Det er vigtigt for branchen, at vi får de unge ind, og vi tror, at priserne kan være med til at skabe positiv opmærksomhed, siger Lars William Wesch.

Indstil nu – årsdag 21. maj

Man kan nu indstille færdiguddannede lærlinge og elever til de to priser. Der er nedsat en komité, som skal udpege årets prismodtager inden for hver af de to kategorier. Op til ATL’s årsdag udpeger komiteen de endelige vindere og navnene offentliggøres på årsdagen, som i år finder sted den 21. maj på Hotel Munkebjerg i Vejle.

 

Der bliver uddelt vinderbeviser til både medarbejderen og virksomheden. De to færdiguddannede, der vinder priserne, vil samtidig modtage en særlig anerkendelse fra ATL i form af en skulptur samt et gavebevis til en oplevelse.  

Læst i alt:

18 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger