ATL - Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik

1. maj 2018 - 02:48

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kommentar: Spot på handel og transport

1. maj 2018 - 02:48

Lars William Wesch, direktør hos ATL, melder i en aktuel kommentar sin støtte til Regeringens nye vækstteam for handel og logistik.

 

Lars William Wesch udtaler blandt andet:

 

- Nethandlen stiger år efter år, og det skaber helt nye vilkår for transportvirksomhederne. Før blev varerne kørt fra lagrene ud i butikkerne. Nu skal de i højere grad transporteres helt ud til kunderne. Effektiv transport er en stor del af nøglen til at udvikle den stigende e-handel. Og digitaliseringen stiller krav til, at varerne bliver leveret hele døgnet. Derfor bliver samspillet mellem handels- og transportvirksomhederne endnu vigtigere end i dag.

Vær' fremme i skoene

ATL’s direktør noterer videre, at danske transportvirksomheder er dygtige til distribution, og at danske handelsvirksomheder har været rigtig gode til at komme i gang med e-handel.

 

- Nu er der brug for at kigge på rammevilkår og kompetencer i hele branchen. Vi skal være opmærksomme på, at der kommer helt nye konkurrenter udefra med digitale platforme. Det bedste, vi kan gøre, er at være helt fremme i skoene, når det gælder digitalisering, tilføjer Lars William Wesch.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger