1. september 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

Basta samler vognmændene

Basta samler vognmændene

Folkene bag Basta Forsikring: Marco, Hanne, Jette, Martin og Lars.

1. september 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

Basta Forsikring har i de seneste år bevæget sig mere og mere ind i transportbranchen og opbygget et ganske stort netværk af kunder i transportbranchen. Bastas Forsikring er et forsikringskoncept under FPR Forsikringsmægler A/S, som er udviklet netop til vognmænds særlige behov.

Basta er i vækst i disse år og er blevet valgt af næsten 300 kunder – ifølge Basta selv, fordi de lægger vægt på ikke at behandle kunderne som blot ”et nummer”.

 

»Det specielle hos os er, at vi går ud og forhandler med forsikringsselskaberne ud fra en stor kundemasse på netop vognmandssegmentet, som gør, at vi opnår bedre dækninger og konkurrencedygtige priser,« siger Lars Wayland, som har over 25 års erfaring med netop vognmænd og deres forsikringer.

 

Ifølge Lars Wayland er kundeservice og et simpelt setup en stor del af nøglen til den fremgang, Basta har oplevet i vognmandsbranchen.

 

»Hos Basta ringer du kun ét sted, og uanset om det er police, præmie- eller skadespørgsmål, er det Hanne, Pia og Merete, du taler med. De giver hjælp til at anlægge skader og følger dem til dørs hos forsikringsselskaberne, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Læst i alt:

2513 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger