5. december 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Belastet kryds ombygges til firbenet rundkørsel

5. december 2018 - 01:42

Det uheldsbelastede kryds mellem Åsvej, Skyumvej og Vilsundvej i Vilsund bliver nu ombygget til en firbenet rundkørsel. Dermed gøres krydset sikrere for trafikanterne, og Vejdirektoratet fjerner en såkaldt sort plet fra vejnettet. En sort plet er steder på vejen, hvor uheldsfrekvensen er meget høj.

 

 Vils Entreprenørforretning A/S fra Mors er valgt som entreprenør, og de begynder nu arbejdet med rundkørslen, inden vinteren for alvor sætter ind.

 

»Nu går vi i jorden og starter anlægsarbejdet. Det første der skal laves er jord- og belægningsarbejder. Vi kommer til at fylde lidt i krydset, men vi planlægger anlægsarbejdet, så trafikken kan køre i begge retninger på Vilsundvej hele tiden,« siger projektleder Niels Arend Koefoed fra Vejdirektoratet.  

 Trafikken vil blive opretholdt på Vilsundvej i hele anlægsperioden. Til og fra Åsvej og Skyumvej vil der i kortere perioder være lukket for trafik.

 

Rundkørslen forventes afleveret og åbnet for trafik i sidste halvdel af juni 2019 og vil dermed være klar, når Vilsund Marked løber af stablen.  

 

Etableringen af rundkørslen er en del af Trafikaftale af den 29. januar 2018 om Udmøntning af midler til bedre fremkommelighed og trafiksikkerhed. Regeringen (V, LA og K) og Dansk Folkeparti afsatte knap 100 mio. kr. til sådanne forbedringer i 2018 og 2019.

Læst i alt:

1180 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger