15. august 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Besko med nyt nærlager-koncept

15. august 2018 - 01:44

I et transportabelt selvbetjeningslager stiller Besko A/S nu lagerplads til rådighed hos kunden, som dermed får et skræddersyet produktsortiment lige indenfor rækkevidde.

 

Selvbetjeningslageret BesContainer er en 40 fods container med indbyggede reoler og med plads til omkring 500 varenumre. Den skal servicere kunden hurtigt og effektivt. Mangler en medarbejder i virksomheden reservedele, kan beholdningen tjekkes online, hvorefter medarbejderen med et personligt keykort i hånden får adgang til containeren og varerne på hylden. Alle varer er chipmærkede og scannes automatisk til fakturering, inden medarbejderen forlader containeren. Besko står for genopfyldning af BesContaineren.

 

»Som kundernes mobilitetspartner ønsker vi at tilbyde kunderne ydelser, som skaber værdi for deres forretning. Det gør vi naturligvis ved hele tiden at give kunderne en topprofessionel betjening, samtidig med at vi tilpasser løsninger og finder det set-up, der er mest optimal for vores kunder,« siger direktør i Besko, Kim Jepsen.

Kunderne skal undgå unødvendig og dyr ventetid, og derfor har vi stor fokus på at være i kort leveringsdygtig afstand til dem. Med det nye koncept får kunden både produkterne tættere på og får effektiviseret lagerstyringen, lyder det fra Kim Jepsen.

De første to BesContainere er stillet til rådighed hos kunder i Korsør og Esbjerg.

 

Besko har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding, Padborg, Odense, Greve og Næstved. Her lagerfører Besko stort set alt inden for reservedele og tilbehør til lastbiler, busser, påhængs- og sættevogne.

Læst i alt:

752 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger