28. juli 2020 - 09:39

App linkNu på Google Play

Biler i Karlslunde fik presenninger skåret op

Biler i Karlslunde fik presenninger skåret op

28. juli 2020 - 09:39

Søndag morgen klokken 7.33 fik politiet den første af i alt tre anmeldelser om tyveri eller forsøg herpå fra biler, der i løbet af natten havde været parkeret på rasteplads Karlslunde i det nordgående spor på Køge Bugt Motorvejen. Alle tre køretøjer var udenlandsk registrerede, og der var tale om to varebiler og en lastbil. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Alle køretøjer havde på ladet presenning, hvori der var skåret et hul, så der var adgang til varer på ladet.

 

Der var kun stjålet kasser med ukendt indhold fra en enkelt bil, mens der tilsyneladende ikke var stjålet noget fra de to andre.

 

Senere på formiddagen fik politiet endnu en anmeldelse om tyveri fra en udenlandsk lastbil på Trafikvejen, Greve. Presenningen på denne lastbil var også i løbet af natten mellem lørdag og søndag blevet skåret op, så et ukendt antal kasser indeholdende chips var blevet stjålet.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt på parkeringspladsen på motorvejen eller på Trafikvejen, Greve, natten mellem lørdag og søndag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

Læst i alt:

1506 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger