26. april 2022 - 13:43

App linkNu på Google Play

Bilist dræbt i ulykke i Vestsjælland

Bilist dræbt i ulykke i Vestsjælland

26. april 2022 - 13:43

Kl. 06.39 fik politiet via alarm 112 en melding om et sammenstød mellem flere køretøjer på Kalundborgvej ved sidevejen Gunhøjvej ved Højsted på Vestsjælland.


Politiet kunne på uheldsstedet konstatere, at to personbiler og en lastbil var involveret i sammenstødet, der havde medført, at to tilskadekomne i de to personbiler blev tilset og hjulpet af personalet fra flere ambulancer og en lægehelikopter.

 

En læge fra lægehelikopteren kunne kort efter konstatere, at en mand som fører af den ene af de to personbiler var kommet så alvorligt til skade, at han var afgået ved døden.

 

Både den omkomne og en tilskadekommen kvinde fra den anden personbil blev bragt til sygehuset i Holbæk, så lægehelikopteren blev ikke anvendt til transport af tilskadekomne. Lastbilchaufføren var sluppet uden fysiske skader efter sammenstødet.


En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og de involverede køretøjer, og politiet fik i den forbindelse klarlagt hændelsesforløbet.

En 59-årig mand fra Gørlev Sj. var i en personbil kørt ad Kalundborgvej mod nordøst i retning mod Snertinge, da han var standset ud for Gunhøjvej for at afvente modkørende før et venstresving ad Gunhøjvej mod nord. Samtidig kørte en 35-årig kvinde fra Gørlev Sj. i en personbil også ad Kalundborgvej mod nordøst, men påkørte bagenden af den 59-åriges bil. Hans bil blev som følge af påkørslen skubbet over i den modsatte kørebanehalvdel, hvor den stødte frontalt sammen med en modkørende lastbil, som en 47-årig mand fra Grevinge førte i sydvestlig retning ad Kalundborgvej.

 

Rutinemæssigt fik både den omkomne og den 35-årige kvinde udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af alkohol eller andre ulovlige stoffer under kørslen. Lastbilchaufføren blev testet negativ i den alkometertest, som han deltog i.


Alle tre køretøjer blev bugseret væk fra uheldsstedet, da bilinspektøren havde afsluttet sine undersøgelser, så uheldsstedet, der havde været afspærret, kunne kl. ca. 9.45 åbnes for trafik på både Kalundborgvej og Gunhøjvej, idet bl.a. busruter havde været omlagt som følge af uheldet.

Politiet kunne kort efter uheldstidspunktet konstatere, at der var solskin fra en skyfri himmel i området, og den faktor vil nu indgå i politiets og bilinspektørens undersøgelser af omstændighederne ved uheldet.


De pårørende til den omkomne, 59-årige mand er underrettet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

706 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke