7. oktober 2020 - 12:00

App linkNu på Google Play

Blå Kors og Universal Flytteforretning samarbejder om at hjælpe udsatte i Danmark

Blå Kors og Universal Flytteforretning samarbejder om at hjælpe udsatte i Danmark

Direktør for Universal Flytteforretning, Brian Søgaard (t.v.), og chef for Blå Kors Genbrug, Anders Christensen (t.h.), ser frem til at gøre en forskel sammen. Pressefoto

7. oktober 2020 - 12:00

Overskydende møbler fra statslige arbejdspladser, store danske virksomheder og private skal fremover komme udsatte børn, unge og voksne til gavn. Den sociale hjælpeorganisation Blå Kors har indgået et partnerskab med Universal Flytteforretning, som er et af landets største flyttefirmaer, om at gøre en social forskel.

 

Det sker gennem et nyt landsdækkende samarbejde, som betyder, at overskydende møbler og indbo i forbindelse med flytninger bliver doneret til Blå Kors' genbrugsbutikker.

 

»Vi er rigtig glade og stolte af samarbejdet med Universal Flytteforretning. Det betyder, at vi kan sælge endnu flere møbler i vores butikker og på den måde få flere penge til at hjælpe for eksempel børn og unge, der vokser op i hjem med misbrugsproblemer, eller voksne, som er hjemløse og har et alkoholmisbrug,« siger Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug.

Hjælp til udsatte mennesker

 

Også Brian Søgaard, som er direktør for Universal Flytteforretning, kalder den landsdækkende aftale med Blå Kors for en ”super aftale” for begge parter. En aftale der kan gøre en forskel for udsatte mennesker i Danmark.

 

»Var jeg ikke blevet flyttemand, var jeg nok blevet socialpædagog. Det er lige min ånd med denne aftale. Vores virksomheds DNA er at gøre noget for mennesker der har brug for en ny start og en ekstra chance. Vi tager hånd om vores medarbejdere,« siger Brian Søgaard, som er direktør i Universal Flytteforretning.

 

Universal Flytteforretning vi fremover være Blå Kors' faste samarbejdspartner på hele logistikken omkring indsamling af møbler. Som del af aftalen donerer Universal Flytteforretning alt overskydende bohave fra flytninger til Blå Kors' genbrugsbutikker.

Genbrug gør en forskel

Det drejer sig blandt andet om flytteopgaver for flere kommuner, forskellige statslige institutioner og større virksomheder, som Universal Flytteforretning har aftaler med.

 

”Blå Kors Genbrug kan aftage store mængder, hvilket passer perfekt til de flytteaftaler vi indgår med vores kunder om genanvendelse af møbler. Det er bare sund fornuft”, siger direktør Brian Søgaard.

 

Universal Flytteforretning har base i Vejle og har tidligere vundet kommunens rummelighedspris. Netop virksomhedens fokus på at gøre en social forskel, passer godt ind i Blå Kors, siger Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug:

 

»Vi arbejder begge for at give mennesker nye muligheder. En ny chance. Så det er et rigtig godt match. Vi glæder os til samarbejdet og til at se en masse møbler blive leveret til butikkerne.«

Blå Kors driver i alt 54 genbrugsbutikker over hele landet.

 

 

 

Læst i alt:

555 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger