Brændstof

20. august 2021 - 12:08

App linkNu på Google Play

Circle K åbner nyt truckanlæg i Aabybro - lokale vognmænd begejstrede

Circle K åbner nyt truckanlæg i Aabybro - lokale vognmænd begejstrede

20. august 2021 - 12:08

Circle K slår 26. august dørene op for et nyt truckanlæg i Aabybro. Truckanlægget åbner officielt torsdag, og her inviteres kunder og naboer forbi for at se det nyåbnede anlæg.

 

Det nye truckanlæg skal ses som en udvidelse af netværket af tankstationer og giver nye og bedre tankningsmuligheder for virksomheder og chauffører i Nordjylland. På anlægget kan der tankes Miles Diesel, og nu som noget helt nyt kan man også tanke AdBlue, som netop gør logistikken meget bedre, lyder det i en pressemeddelelse fra Circle K.

 

Hos Circle K håber man, at det nye truckanlæg både vil vække begejstring hos de nordjyske kunder og gøre noget godt for klimaet. Det skal nemlig også ses som en investering, der skal bidrage med fortrængningen af CO2 i fremtidens tunge transportsektor:

- Hos Circle K ser vi flydende brændstoffer som en del af den fremtidige løsning på den tunge transport. Derfor er vi glade for, at vi sammen med vores søsterselskab INGO kan tilbyde vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de kommer forbi Aabybro. Selvom flere af de store lastbilsfabrikanter satser på el og brændselsceller, er investeringen inden for flydende brændstoffer fremtidssikret, da diesel og HVO-diesel stadig vil spille en stor rolle i mange år fremover. Flydende ’elektrofuels’ vil desuden også kunne anvendes i brændselsceller og dermed effektivt kunne bidrage med fortrængning af CO2 i fremtidens tunge transport, siger Kresten Nordborg Jensen, som er senior manager hos Circle K.

God placering for fremtidens brændstof

Ud over at tilbyde fremtidens flydende brændstof, så vil anlægget netop også støtte op om vigtige investeringer i infrastrukturelle forhold for den tunge transport. Det nye truckanlæg ligger lige i knudepunktet imellem hovedvej 55 og 11, der er gode ind- og udkørselsforhold samt god plads på stationen omkring pumperne, og det er nemt at komme ind til anlægget – også med lang transport.

 

Poul Ole Jensen, bestyrelsesmedlem i Nordjysk Vognmandsforening, hilser det renoverede anlæg velkommen:

 

- Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed – en utrolig vigtig faktor inden for transportsegmentet. Det nye anlæg vil særligt have en stor betydning for lokalområdet omkring Aabybro og Brovst på hovedvej 11, hvor det vil sprede stor glæde blandt beboerne.

Også Niels Christian Skindbjerg, lokalformand for Vognmandsforeningen Vendsyssel, deler samme begejstring for etableringen af AdBlue-anlægget i Aabybro:

 

- AdBlue-anlægget ligger strategisk godt for kørsel i dette område. Her vil de flere tankningsmuligheder mindske unødig kørsel, hvorfor man vil spare både brændstof og tid. Og hvem vil ikke gerne det? siger han.

 

Læst i alt:

1055 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger