Brændstof

12. april 2021 - 09:43

App linkNu på Google Play

Circle K åbner nyt truckanlæg i Ringe

12. april 2021 - 09:43

Circle K slår 15. april dørene op for et nyt truckanlæg i Ringe. Truckanlægget åbner officielt torsdag, og her inviteres kunder og naboer forbi for at se det nyåbnede anlæg.

På anlægget kan der tankes Miles Diesel, og nu som noget helt nyt kan man også tanke AdBlue.

 

Hos Circle K håber man, at det nye truckanlæg både vil vække begejstring hos de sydfynske kunder og gøre noget godt for klimaet. Det skal nemlig også ses som en investering, der skal bidrage med fortrængningen af CO2 i fremtidens tunge transportsektor:

 

- Hos Circle K ser vi flydende brændstoffer som en del af den fremtidige løsning på den tunge transport. Derfor er vi glade for, at vi sammen med vores søsterselskab INGO kan tilbyde vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de kommer forbi Ringe. Investeringen er fremtidssikret, da tankanlægget også vil kunne føre HVO-diesel samt Metanol uden de store omstillinger og dermed effektivt kunne bidrage med fortrængning af CO2 i fremtidens tunge transport, siger Kresten Nordborg Jensen, som er senior manager hos Circle K.

God placering for fremtidens brændstof

Ud over at tilbyde fremtidens flydende brændstof, så vil anlægget netop også støtte op om investeringer i infrastrukturelle forhold for den tunge transport. Det nye truckanlæg ligger let tilgængeligt fra motorvejen, der er gode ind- og udkørselsforhold samt god plads på stationen omkring pumperne, og det er nemt at komme ind til anlægget – også med lang transport.

 

Hos Fyns Vognmandsforening hilsner man det nu renoverede anlæg mere end velkomment:

- Med en strategisk god placering imellem de to største Fynske byer Odense og Svendborg og meget tæt på motorvejsafkørsel Ringe kan det kun være en tidsbesparende gevinst at tanke på dette anlæg, udtaler Kim Vermø, Formand for Fyns Vognmandsforening, der ser frem til at deltage i åbningen af det nye anlæg.


Kaffe og wienerbrød på Bygmestervej
Circle K glæder sig til at slå dørene op på torsdag og håber, at så mange som muligt vil benytte sig af at komme forbi og se anlægget i løbet af dagen, selvfølgelig under Corona-sikrede forhold.

For interesserede naboer og kunder inviterer Circle K til kaffe og wienerbrød den 15. april imellem kl. 13.30-16.30 på adressen Bygmestervej 2, 5750 Ringe.

Læst i alt:

875 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke