Brændstof

23. april 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

DKV Euro Service med donation til kampen mod COVID-19

DKV Euro Service med donation til kampen mod COVID-19

23. april 2020 - 01:44

DKV Euro Service, der er en af Europas største leverandører af betalingsløsninger og mobilitetsløsninger til transporterhvervet, organiserede i sidste uge en virtuel koncert for sine medarbejdere, for at sige tak for den indsats de yder i en svær tid over hele Europa. Samtidig var koncerten et velgørenhedsinitiativ, der rejste penge ind til hjælpeindsatsen til dem, der er hårdtest ramt af COVID-19. Samlet rejste DKV 20.000 euro, der blev doneret til SOSLambrate, en italiensk nonprofitorganisation, der går forrest i kampen mod Corona.

 

I Danmark leverer DKV Euro Service blandt andet internationale dieselkort til vejgodstransporten i samarbejde med OK Benzin og YX Erhverv.

 

Under koncerten lavede DKV en donation for hver deltager, der lyttede med, og beløbet blev derefter blev fordoblet af Fisher-familien, som er aktionærer i DKV. Det samlede beløb blev doneret til SOSLambrate, en frivilligorganisation i Milano. SOSLambrate leverer frivilligt hjælpearbejde, og deres indsats er et livsvigtigt bidrag til lokalsamfundet i Milano. Organisationens arbejde omfatter blandt andet akut- og ambulanceservice, telefonassistance,
velgørenhedsarrangementer og førstehjælpskurser. SOSLambrate er på nuværende tidspunkt en del af Italiens Corona-beredskab, og har udvidet deres indsatsområde, så de også er til stede i Bergamo.


Under koncerten optrådte blandt andet den tyske duo Soulmates, der består af musicalstjerne Ekua Assiamah og pianist og guitarist Justin Nicksteit. Soulmates opstod i 2009 og har siden optrådt til nogle af de største arrangementer og festivaler i Europa.

Læst i alt:

725 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger