Brændstof

20. april 2018 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Flere stationer med truckdiesel

20. april 2018 - 02:25

OK-koncernens rekordstore årsresultatet for 2017 - et overskud på 537 mio. kr. før skat – skyldes blandt andet, at OK har investeret betydeligt i innovation og digitale løsninger – blandt andet på transportområdet.

I 2017 åbnede koncernen to nye truckdiesel-stationer – i Sønderborg og Horsens. I år planlægges der også åbning af fire-fem nye stationer forbeholdt lastbiler.

 

Udvider netværk

OK's markedschef Henrik Dehn:

- Vi har formået at udvikle innovative løsninger, der følger efterspørgslen på markedet, til vores kunder. Samtidig har vi haft fokus på at udvide vores netværk af Truck Diesel stationer. Og vi oplever et stigende salg til internationale kunder.

 

Henrik Dehn fortæller videre, at OK og DKV har indgået et samarbejde, der samler fordelene fra to kort i ét og samme kort - OK DKV. Kortet er til eksport- og busvognmænd, der tanker meget i udlandet. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

- Vi mærker både en stigende international og national efterspørgsel, som vi forsøger at finde gode løsninger til, siger han.

Digitale løsninger

I forhold til årsresultatet i sin helhed siger OK's adm. direktør Jørgen Wisborg om koncernens stigende markedsandel:

 

- Det er opnået gennem hårdt arbejde i hele organisationen og et konstant fokus på at optimere kundeoplevelsen i form af for eksempel innovative abonnementsløsninger og digitale betalingsløsninger.

Det er også kendetegnende for udviklingen på transportområdet.

 

SMS-tankning

Markedschef Henrik Dehn:

 

- I forhold til digitale løsninger på transportområdet har vi blandt andet løsningen med SMS-tankninger, som blev udviklet for en årrække siden, fordi vi kunne se en stigende efterspørgsel blandt vores kunder. SMS-tankning er en løsning, der øger sikkerheden, og den kan bruges hos kunderne efter behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens Truck Diesel kort eksempelvis er beskadiget, og han står og skal tanke, men den kan også bruges som eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen, når der tankes på en af OK's Truck Diesel-stationer.

SMS-løsningen introduceres aktuelt til udenlandske vognmænd.

Læst i alt:

23 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger