Brændstof

16. november 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Grøn miljøpris til Iveco

16. november 2018 - 02:20

Rimini, Italien: På Ecomondo 2018, international fagmesse for alle brancher inden for cirkulær økonomi, har Iveco Stralis NP 460 modtaget prisen som Sustainable Truck of the Year 2019 i kategorien for lastbiltrækkere.

Prisen uddeles af fagtidsskriftet Vado e Torno i samarbejde med Lifegate.

 

Daily Electric

Sidste år kørte Iveco også med sejren med Ny Daily Electric i kategorien VAN, Eurocargo CNG i kategorien DISTRIBUTION og i 2018 med Daily Blue Power i kategorien VAN.  Iveco vandt også Sustainable Bus of the Year 2018 med Crossway LE NP i kategorien intercitybusser og 2019-titlen med Crealis 18 meter i kategorien bybusser.

 

På IAA-messen 2018 i Hannover var Iveco var den første producent til at præsentere en 100 procent dieselfri stand. Et år efter at have vundet titlen som Low Carbon Truck of the Year i Storbritannien har Stralis NP 460 således modtaget en ny vigtig anerkendelse.

Prisen, der dermed er uddelt for tredje gang, anerkender de mest betydningsfulde nyskabelser inden for ren transport.

Fritaget for vejafgift

Pierre Lahutte, IVECO Brand President:

- Vi er stolte over at få overrakt denne prestigefyldte præmie, som vi modtager på et skelsættende tidspunkt for de alternative drivteknologier. Det er kun få dage siden, at det tyske parlament vedtog at fritage CNG- og LNG-drevne lastbiler for motorvejsafgifter. Det som indtil for ganske nyligt blev betragtet som en ”visionær” strategi, er nu blevet til virkelighed: samfundet og verden bevæger sig mod en ny vision af begrebet transport, som ikke længere ses som en kilde til forurening, men snarere ud fra dens miljøvenlige bæredygtighed. Denne vision kan gøres til virkelighed gennem cirkulær økonomi baseret på biogas, hvor energien skabes fra organisk affald og landbrugsaffald og derefter vender tilbage til naturens kredsløb.

Læst i alt:

22 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger