Brændstof

13. december 2019 - 02:13

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Grøntsager og frugt via ny elbil

13. december 2019 - 02:13

Aarstiderne, leverandør af økologiske grøntsager og ditto madkasser, er en af de første virksomheder i Danmark, der nu gør vognparken grønnere via en ny rent elektrisk drevet lastbil.

 

Virksomhedens grundlægger Thomas Harttung har således modtaget nøglerne til en ny Fuso eCanter.

 

Aarstidernes distributionschef Ulrik Holmbjerg:

- Aarstiderne har fået en unik mulighed for at få en helt ny elektrisk drevet Fuso eCanter. Da vi fik chancen for at få en af ​​de allerførste elektriske lastbiler leveret til Danmark, via Mercedes Danmark, var vi hurtige til at tage den. Dette køretøj, som er den første 100 procent elektriske lastbil, symboliserer skiftet, der kommer i grøn distribution i de kommende år. Det er vigtigt for os at være foran og få erfaring med at køre med alternative brændstoffer, og hvad det betyder for omstrukturering generelt.

- Med den elektriske lastbil er det grønne skift i vores distribution allerede begyndt, og vi vil være i forkant, når der er store ændringer i transporten i fremtiden. Jeg ser frem til at trykke på startknappen og få strøm i vores distribution, tilføjer Ulrik Holmbjerg.

Læst i alt:

449 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger