Brændstof

16. januar 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny dieseltank ved Horsens Syd

16. januar 2018 - 02:20

Energiselskabet OK har åbnet en ny truckdiesel-station – denne gang på Orionvej i den sydlige del af Horsens, så OK i endnu højere grad dækker den tunge trafik på E45 samt til og fra Horsens. Stationen udstyres også med AdBlue-stander.

 

- Vi har allerede en truckdiesel-station ved Horsens, som ligger ved Lund, og med den nye station, på Orionvej i Horsens Syd dækker vi endnu et populært tilkørselsområde ved motorvejen og gør det nemmere for vores eksisterende og nye transportkunder, siger OK’s markedschef Henrik Dehn.

 

Skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, de såkaldte NOx-partikler der udledes fra dieselkøretøjer, medfører, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK installeret AdBlue-standere på langt de fleste af kædens centralt placerede truckdiesel-stationer.

Fokus på sikkerhed

OK har stor fokus på udvikling af digitale løsninger efter kundernes behov. Så længe løsningerne også fokuserer på sikkerhed.

 

En af løsningerne, der øger sikkerheden, er tankning via sms, og den kan bruges forskelligt hos kunderne - efter behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens dieselkort for eksempel er beskadiget, og han står og skal tanke.

Men sms-tankning kan også bruges som eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen, når der tankes på OK’s truckstationer. Der er flere muligheder, og det er et spørgsmål om den enkelte kundes behov.

Flere stationer på vej

Markedschef Henrik Dehn påpeger, at OK løbende vurderer nye placeringer af truckdiesel-stationer grundet OK’s vækst på transportmarkedet.

 

- Det handler om at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med, at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere og flere stationer, og det vil man givetvis også få at se i løbet af 2018, tilføjer Henrik Dehn.

OK åbnede kort før julen 2017 også en ny dieselstation ved Sønderborg.

Fakta OK

Mere end 660 tankstationer samt 73 truckdiesel-stationer(de fleste også med AdBlue).

Tilbyder truckdiesel-kort med indbygget chip, ”der er umulig at kopiere”.

Repræsenterer den verdensomspændende smøreolieproducent Mobil på det danske marked.

Landsdækkende leverandør af transportdiesel, benzin, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private.

Læst i alt:

10 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger