Brændstof

15. marts 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny elektrisk truck-generation

Ny elektrisk truck-generation

15. marts 2021 - 01:42

Moffett E4 NX er den næste generation i Eserien NX – verdens første lithium-ion elektriske medbringertruck med træk på alle hjul.

 

Den nye Moffett eSerie fås i fire E4 NX-modeller med nul-emissioner, og den er næsten lydløs og har mindre vibrationer end en dieseldrevet.

 

Inde i chassiset på en Moffett M4 har Hiab konstrueret en medbringertruck med nul-emission, der drives af lithium-ion-batterier. Den har nye håndtag, og det nye HMI-display (Human Machine Interface) viser batterikapacitet, maskinens ydeevne og serviceoplysninger.

 

En elektrisk Moffett kan oplades fra en almindelig stikkontakt eller fra et 30A-stik for hurtigere opladning samt af lastbilen under transport imellem leveringerne.

 

De samlede ejeromkostninger er ifølge producenten lavere end den tilsvarende dieselmodel, da den kan oplades elektrisk. Den er desuden konstrueret med færre bevægelige dele, hvilket reducerer servicetiden.

Moffett er en irsk truck-fabrik med rødder tilbage til 1945. Fabrikken er i dag en del af den finsk Cargotec-koncern. I Danmark forhandles Moffetts produktserier af Sawo.

Læst i alt:

741 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger