Brændstof

16. september 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny lastbil-tank inviterer på åbningskaffe

Ny lastbil-tank inviterer på åbningskaffe

16. september 2020 - 01:44

Circle K åbner nyt tankanlæg torsdag 17. september på Kystvejen 52 i Nørresundby.

 

Det såkaldte ”stand-alone” truckanlæg, som er blevet til i samarbejde med Kystvejens Erhvervspark, skal servicere områdets mange transportselskaber og tunge trafikanter og blandt andet tage presset af søster-anlægget på Hadsundvej i Aalborg Øst.

 

»Vi har oplevet stærkt stigende aktivitet de sidste år på anlægget i Aalborg Ø, og der var efterhånden kommet så meget trafik, at det gik ud over både tilkørselsforholdene og kundeoplevelsen. Med anlægget i Nørresundby vinder både de, som vil tanke nord for Limfjorden, og de som tanker syd for,« siger Senior Manager Kresten Nordborg Jensen fra Circle K.

 

Ligesom tankanlægget i Aalborg Ø kan man tanke sin lastbil hurtigt og effektivt, men dette nye moderne anlæg er også klar til fremtiden. Det kan nemlig også levere mere klimavenlige drivmidler og bidrage til transportsektorens grønne omstilling, fremhæver Kresten Nordborg Jensen.

»Mens privatbilismen nok primært bliver elektrisk, så vil flydende, bæredygtige drivmidler blive en vigtig del af den tunge transports grønne omstilling. Derfor kan dette anlæg nemt kalibreres til at tilbyde mere klimavenlige brændstoffer såsom HVO og methanol. Kort sagt – når sektoren er klar, er vi klar.«

 

I forbindelse med åbningen af anlægget torsdag 17. september inviterer Circle K Danmark alle interesserede til at besøge og se anlægget an og få en kop gratis kaffe mellem 12.30 og 16.30.

Læst i alt:

1875 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke