Brændstof

30. september 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny tank med diesel-alternativ i Vojens

Ny tank med diesel-alternativ i Vojens

30. september 2020 - 01:44

Efter at have kørt på GTL-brændstof i et par år åbner vognmandsfirmaet Kudsk & Nissum nu sammen med DCC Energi hanerne til det nye brændstof for virksomheder i det sønderjyske. Det sker med åbningen af et nyt, fælles Shell-truckanlæg på Tingvejen 40 i Vojens.

 

»Vi ser et potentiale for, at andre virksomheder også kan få gavn af GTL i forhold til at begrænse sod og partikler fra dieselmotorerne. Så da DCC Energi kom med ideen om at etablere et komplet Shell truckanlæg med GTL her hos os, var vi interesserede. Det, at vi nu får en tankstation, der bliver drevet som en del af Shell netværket, lige uden for døren gør det langt lettere at tanke brændstof for os selv og for andre virksomheder her i området,« siger John Nissum, chef for vognmandsforretningen i Kudsk & Nissum.

Vejen til åbningen af den nye Shell-tankstation startede i efteråret 2019, hvor Kudsk & Nissum købte jorden til tankanlægget af kommunen. Herfra tog DCC Energi over for at bygge det nye anlæg op fra grunden.

 

Ud over at tilbyde GTL-brændstof har det nye truckanlæg også standere med diesel og AdBlue. Vare- og personbiler kan også benytte anlægget, hvis der betales med et Shell-erhvervskort.

 

GTL står for "gas-to-liquid" og er et flydende brændstof til dieselmotorer fremstillet af naturgas i stedet for råolie.

 

Læst i alt:

1798 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger