Brændstof

24. maj 2019 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny truckdiesel-station

24. maj 2019 - 02:10

Energiselskabet OK har åbnet endnu en fynsk station med diesel og AdBlue til lastbiler.

Stationen ligger ved vognmand Alex Andersens nye domicil i Odenses vestlige udkant, tæt op ad motorvej E20.

 

OK vil være bredt til stede i Danmark og tæt på hovedfærdselsårerne for den tunge trafik, så det er nemt for kunderne at køre til og fra. Den nye truckdiesel-station ligger ved Afkørsel 52, hvor alle vognmænd naturligvis er velkomne til at tanke op, melder OK.


OK’s kædechef Henrik Guldmann:

- Vi har allerede to truckdiesel-stationer på Fyn, og med den nye dækker vi endnu et populært område ved motorvejen. Det er en topmoderne OK truckdiesel-station, hvor der også kan tankes AdBlue.


Skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på tilsætningsstoffet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue-standere på langt de fleste af energiselskabets centralt placerede truckdiesel-stationer.

Flere stationer på vej
Henrik Guldmann påpeger, at OK løbende vurderer nye placeringer af tankstationer, grundet OK’s vækst på transportmarkedet. Men målet er ikke ”blot” at have mange stationer, men derimod gode placeringer i forhold til kundernes behov.

 

- Det handler om at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere truckdiesel-stationer, tilføjer kædechef Henrik Guldmann.

 

Ud over den nye station ved Odense er OK i gang med at bygge endnu en station til den tunge trafik. Den ligger ved Herning, og går alt som planlagt, åbner den i juni.

Fakta om OK a.m.b.a

OK-kæden omfatter mere end 660 tankstationer samt 74 truckdiesel-stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet. På langt de fleste stationer kan der tankes AdBlue.

OK’s truckdiesel-kort har indbygget chip som sikring mod kopiering.

 

Repræsenterer den verdensomspændende smøreolieproducent Mobil på det danske marked. Landsdækkende leverandør af transportdiesel, benzin, smøremidler, naturgas og elektricitet til erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.

Læst i alt:

75 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger