Brændstof

10. februar 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

OK åbner en station i Allerød

OK åbner en station i Allerød

10. februar 2020 - 01:44

Lige ved Allerød og Hillerødmotorvejen har OK placeret sin nye Truck Diesel-station. De første kunder har allerede tanket diesel og AdBlue på stationen, som ligger ved afkørsel 11, Allerød Syd.

 

Motorvejen giver en del trafik til og fra København, og OK så muligheder i at anlægge en Truck Diesel-station mere i det nordsjællandske.

 

»Vi er meget tilfredse med placeringen, som betyder, at kunderne får en station, som ligger godt placeret for den tunge trafik, og hvor det er nemt at komme til og fra,« siger Henrik Guldmann, kædechef hos OK.

 

»Det er ikke et mål for OK at have mange stationer i sig selv, men at finde de rigtige placeringer, så kundernes behov bliver dækker,« siger han.

 

AdBlue hører til

 

»Vi har bygget en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der naturligvis også kan tankes AdBlue,« siger Henrik Guldmann.

 

De skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

Læst i alt:

1515 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger