Brændstof

31. januar 2022 - 10:21

App linkNu på Google Play

OK åbner Truck Diesel-station i Vordingborg

OK åbner Truck Diesel-station i Vordingborg

31. januar 2022 - 10:21

Det er nu muligt at tanke Truck Diesel og AdBlue fra OK’s nye Truck Diesel-station, som ligger på Brovejen på Masnedø ved Vordingborg. Det har længe været et ønske for OK at kunne tilbyde kunderne at tanke i Vordingborg, da der er en del tung trafik omkring byen og havnen.

 

- Vores nye Truck Diesel-station ligger perfekt for dem, der har kørsel til og fra byggeriet af den nye Storstrømsbro, og dem, der kommer til Vordingborg Havn. Stationen opfylder med andre ord vores ønske om placeringer ved trafikale knudepunkter, hvor kunderne nemt kan køre til og fra, siger Henrik C. Bruun, kædechef for Truck Diesel-stationerne i OK.

 

- Det er ikke et mål for OK at have mange stationer i sig selv, men at finde de rigtige placeringer, så kundernes behov bliver dækket, siger han.


OK har bygget en topmoderne station i Vordingborg, hvor der selvfølgelig også kan tankes AdBlue.

På grund af EU-miljøkravene til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har efterspørgslen på additivet AdBlue været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

Læst i alt:

754 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke