Brændstof

2. december 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

OK gør status på et udfordrende 2021

2. december 2021 - 01:43

Når 2021 rinder ud, og vi træder ind i 2022, kan OK’s transportafdeling se tilbage på et år, hvor kæden blev udvidet, og hvor der fortsat er en forventning om at øge kapaciteten i løbet af de kommende år.

 

- Vi kan godt mærke, at der er travlhed i transportsektoren, og der er kommet gang i hjulene igen efter Covid19. Samtidig hører vi fra vores kunder, at der er store udfordringer med blandt andet chaufførmangel og levering af nye biler. Det er svære markedsvilkår for branchen, siger Henrik Dehn, markedschef på transportområdet i OK.

 

- Vi er samtidig i et omskifteligt marked, hvor det er umuligt at forudsige, hvordan fremtidens brændstofmarked ser ud, og det skaber noget usikkerhed, siger Henrik Dehn.

Som energiselskab følger OK kundernes behov og er indstillet på at levere de produkter, der efterspørges i markedet.

 

- Vi oplever dog, at økonomien sætter en stopper for den grønne omstilling i forhold til eksempelvis HVO, el, biogas og brint, og vi mangler politiske initiativer og indgreb, hvis vi for alvor skal sætte gang i den grønne omstilling, mener Henrik Dehn.

 

OK har i 2021 åbnet ny Truck Diesel-station i Hjørring, og OK forventer at udvide netværket af stationer yderligere i 2022. Der er blandt andet planer om stationer ved Roskilde, Ringsted, Vordingborg, Holbæk og i Kolding.

 

- Vi kan se, at vi har opnået en styrket position på markedet i 2021 - vi kan blandt andet se, at vi har fået flere danske og internationale vognmænd ind i kundeporteføljen, siger Henrik Dehn.

 

OK introducerer nu, hvad man kan betegne som en ”energi-station” på Prags Boulevard i København, hvor det ud over biogas nu bliver muligt at tanke Truck Diesel, AdBlue og HVO. Der er også brintstandere, som OK har i samarbejde med Everfuel.

 

- Denne type ’energi-station’ giver os et godt grundlag og erfaring i forhold til, hvilken retning markedet bevæger sig, og det er måske i virkeligheden den type station, der kan blive en del af fremtidens stationsnetværk, siger Henrik Dehn.

Læst i alt:

547 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger