Brændstof

9. december 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

OK tilfreds med 2020 – trods alt

OK tilfreds med 2020 – trods alt

Den nye OK-station i Køge. (Foto: Steen Knarberg)

9. december 2020 - 01:40

Kommunikation om god hygiejne ved Truck Diesel stationerne og et øget antal telefonmøder frem for et personlige møder var ikke det, man havde forventet, da nytårsklokkerne ringede 2020 ind. Men selv om året på ingen måde blev som forventet, kan transportområdet i energiselskabet OK se tilbage på et år, hvor der stadig var gang i hjulene.

 

- Vi har blandt andet haft fokus på vores ansvar i forhold til Covid19 – det har både været i forhold til oplysning på stationerne omkring hygiejne, samt kundemøder, som har været flyttet til virtuelle møder eller telefonmøder, siger Henrik Dehn, markedschef på transport i OK.

 

- Til trods for Covid19 har vi fastholdt vores position på transportmarkedet, og det er vi selvfølgelig både stolte over og tilfredse med,” siger Henrik Dehn.

Første vask til lastbiler i OK

I 2020 åbnede OK sin første vaskehal til lastbiler ved Alex Andersen Ølunds nye domicil på Logistikvej ved Odense Sv, hvor OK i 2019 åbnede en Truck Diesel station.

 

I 2020 har OK åbnet et par nye Truck Diesel stationer samt udvidet et par eksisterende. I begyndelsen af året åbnede man en helt ny station i Allerød, og i foråret udvidede man med ekstra standere på stationen i Høje Taastrup og i Ringe.

 

- Sidst, men ikke mindst, har vi netop åbnet en helt ny station i Køge, som ligger ved siden af det eksisterende anlæg. Stationen er opført sammen med YX, da vi begge havde et ønske om at øge kapaciteten i Køge, siger Henrik Dehn.

- Vi er glade for, at det nu er blevet nemmere for vores kunder at tanke i Køge, og så håber vi selvfølgelig, at 2021 giver flere muligheder – både i forhold til vores stationer og i forhold til at møde vores kunder – under de sikkerhedsforanstaltninger, som myndighederne udskriver, siger Henrik Dehn.

Læst i alt:

732 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke