Brændstof

10. maj 2021 - 10:42

App linkNu på Google Play

Shell genopstår i Køge med nyt lastbilanlæg

Shell genopstår i Køge med nyt lastbilanlæg

10. maj 2021 - 10:42

Efter et par års fravær vender Shell tilbage til Køge ved Skandinavisk Truckcenter. Så nu kan de mere end 11.000 lastbiler, der dagligt kører via Køgebugt motorvejen, både tanke Shell diesel og naturgasbaseret Shell GTL-Fuel på det store truckcenter ved Køge.

 

Med åbningen af endnu et Shell truck-anlæg fortsætter DCC Energi, der driver Shell stationsnettet i Danmark, med at udbygge tilbuddet til den tunge transport. Genetableringen i Køge for den tunge trafik følger i kølvandet på seneste tids åbninger af truckanlæg i Silkeborg, Vordingborg og en nylig opgradering af Shell Vasbygade i København. Det kommende år byder på yderligere 2-3 nye anlæg til lastbiler, forudser Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi.

- Lige siden vi i 2016 overtog en stor del af Shell-tankstationerne, har vi arbejdet på at styrke vores position på den tunge transport. Det har vi bl.a. gjort med det gode kortsamarbejde, vi har med IDS. Et samarbejde, der reelt giver transportører adgang til det bredeste netværk af Shell, IDS, Q8 og F24-stationer med Shell Card Erhverv. Hertil kommer de fordele kortet har internationalt for eksempel i forbindelse med vejafgifter. Men vi har også sat ind på etablering af nye Shell truckanlæg, hvor vi naturligt kan tilbyde kunderne Shells gode brændstoffer. Ikke mindst GTL-brændstof, som vi i dag har på syv af vores trucksites, siger han.

 

Det nye truck-anlæg i Køge får også det naturgasbaserede GTL-brændstof, der brænder renere og derfor udleder færre partikler end almindelig diesel. Brændstoffet kan tankes præcis som diesel og kræver ingen tekniske justeringer af lastbilen.

Truck-anlægget på Centervej 4 i Køge har to baner, hvorfra der kan tankes diesel, GTL og AdBlue. Dermed udbygger truck-anlægget også mulighederne for at tanke AdBlue hos Shell, hvor der nu i alt er 39 stationer med AdBlue-pumpe. Senest er der også kommet AdBlue hos Shell 7-Eleven Karlslunde, Shell 7-Eleven Tuelsø, Shell 7-Eleven Ejer Bavnehøj samt Shell Skive og Shell Give.

Læst i alt:

662 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger